Skriv din kommentar her på siden

Posted by Kathrine Klærke on
Fedt nyt logo og super ny hjemmeside! Venter med spænding på afgørelsen i august!
Posted by Jon Karstoft on
Al held og lykke på vejen. Venter med spænding på august!
Posted by Michael Voigt on
Jeg er MEGET skeptisk vedr. Sønderborg som Kulturhovedstad 2017.

Hvor mange millioner har Sønderborg Byråd tænkt sig, at der skal spares på plejehjemmene, skolerne, børneinstitutionerne og vejene i vores kommune (for blot at nævne at par ting) for at få den tåbelige vision om kulturhovedstad 2017 gennemført ? Da Sønderborg Kommune jo ikke har de mange millioner der skal bruges af kommunekassen - er der jo kun en øvelse tilbage - nemlig den at spare på kerneydelserne i vores kommune.

Det er rigtig godt at have visioner m.m. - men i disse tider er der ganske enkelt ikke råd - derfor bør dette vanvittige projekt stoppes.

Borgmester Aase Nygaard og formanden for kultur- og erhvervsudvalget Stephan Kleinschmidt udtaler gang på gang, at investeringen kommer 7 - 8 gange tilbage til vores kommune. Hvordan gør den det ? Kan det "bevises" at denne udtalelse holder vand ?

Da byrådet påtænker at bruge mange penge af kommunekassen - kunne det være interessant, at der blev holdt en afstemning i vores kommune om hvad borgerne egentlig mener om projektet. Men det "tør" byrådet nok ikke sætte i sving. Ved en sådan afstemning kunne det tydeliggøres om borgerne i kommunen er med eller imod dette projekt.

Michael Voigt
Stenløkke 15
6400 Sønderborg
Posted by Christian Bønnelykke on
Sønderborg for the win!
Posted by sheriff danjo on
Culture is like wealth; it makes us more ourselves, it enables us to express ourselves. Lets develop our connection !!
Posted by Claus on
Jeg synes det er en super idée at gøre noget mere for at eksponere kulturen, og kun endu bedre at det bliver gjort i en europæisk sammenhæng. "Thumbs up" herfra til dette projekt! Nu arbejder jeg med polterabend til hverdag, og vi har også udgifter til udstyr mv til afvikling af vores polterabend aktiviteter så jeg kan godt forstå pointerne fra ovenstående, men det handler om hvordan projektet bliver styret, man kan sikkert finde en masse frivillig arbejdskraft, og arbejde for at skabe oplevelser hvor omkostningerne bliver dækket af billetsalg til events, hvor folk betaler for oplevelsen. Da jeg startede med at arrangerer polterabends benyttede vi os også af jobcentrene som kan tilbyde praktikanter, dog i en kortere periode. For at spare kan man sikkert også i komunen benytte ulønnede praktikanter og andre som har lyst til at hjælpe med projektet uden betaling. Ivertfald held og lykke med projektet herfra :-)

Mvh Claus
http://polterabendevent.dk
Posted by Toke Jensen on
Er dybt imponerede at det her website og formålet med det - respekt herfra! Sidste gang jeg så noget var i Paris hvor Marais kvarteret havde lavet deres eget engelske website med det formål at trækkke turister til fra byens øvrige kvarterer. Og det lykkedes dem. Håber det samme for jer.
VH
Toke